سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تایید دیدار کروبی با ساسی مانکن - دریچه ای متفاوت در دنیای وب
...
نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 88/2/17
مهدی کروبی که این روزها در تلاش برای کسب آرای هر چه بیشتر، هئیت همراه خود را به دیدار قشرهای مختلف مردم می‌برد، دیدار خود را با یک "خواننده رپ" زیرزمینی تایید کرد.

دبیرکل حزب اعتماد ملی و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در حاشیه سی و پنجمین نشست نمایندگان ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی که صبح امروز برگزار شد، دیدار خود با "ساسی مانکن" خواننده زیرزمینی "موسیقی رپ و پاپ" را تلویحا تایید کرد و گفت: وقتی به من می‌گویند یک گروه و یا تعدادی می‌خواهند با من دیدار کنند، من نمی‌توانم برای دیدار با آنها گزینشی عمل کنم و بگویم افرادی بیایند و افرادی حضور پیدا نکنند.
کروبی از الیاس حضرتی "سردبیر روزنامه اعتماد" به عنوان یکی از حامیان و مبلغان خود یاد کرد و در توجیه دیدارش با جمعی از خوانندگان که شاخص‌ترین آن‌ها "ساسی مانکن" بوده، حضرتی را مقصر اصلی دیدارش با این خواننده معرفی و عنوان کرد: ‌آقای حضرتی که از دوستان خوب ما هستند و برای ما نیز فعالیت می‌کند به بنده گفتند که یک گروه هنرمند می‌خواهند با شما دیدار کنند، حالا اگر در میان آنها یک فرد وجود داشته است به بنده ربطی ندارد و تاکید می‌کنم که نمی‌توانم گزینشی عمل کنم.
کروبی که با طرح شعار "تغییر" و تاکید بر "حرکت در خط امام" به عرصه مبارزات انتخاباتی گام نهاده اخیرا به جمع خوانندگان رفته بود تا از ظرفیت "رای‌آوری" آنان نیز استفاده کند و بر تعداد حامیانش بیفزاید.
به گزارش اصلاحات، در این دیدار که "ساسی مانکن" به اجرای زنده یکی از آهنگ‌هایش پرداخته، تعدادی از نزدیکان کروبی به او توصیه کرده‌اند که با توجه پیشینه‌ی مذهبی او و آرایی که از سوی خانواده‌های شهدا به کیسه کروبی ریخته می‌شود، از حضور در جمع خوانندگان خودداری کند. گفتنی است مسئولیت بنیاد شهید از 1358 تا 1371 در اختیار کروبی بوده است.
گرچه از جزئیات جلسه این کاندیدای اصلاح‌طلب با خوانندگان و اطمینانی که کروبی در عوض حمایت، به آنان داده خبری منتشر نشده اما به نظر نمی‌رسد خوانندگان حاضر در این مراسم تاثیر خاصی بر سبد رای دبیرکل حزب اعتمادملی بگذارند چرا که گزارش‌ها از نگاه تردیدآمیز آنان به سخنان کروبی به عنوان یک روحانی حکایت دارد.
تعداد دیدارها و سفرهای انتخاباتی کروبی در مدت کاندیداتوری هفت‌ماهه‌اش اعلام نشده اما با توجه به رفتار انتخاباتی وی، احتمال می‌رود که او همانند میرحسین موسوی رقیب اصلاح‌طلبش، قصد رنجاندن هیچ قشری را از خود ندارد.
میرحسین نیز در ابتدای کاندیداتوری‌اش با در پیش گرفتن یک رویکرد محافظه‌کارانه سعی کرد تا هیچ یک از احزاب و گروه‌ها را از خود نرنجاند و در عین حال نظر مثبت آنان را نیز جلب کند اما فشار همزمانی که هر دو جناح سیاسی به آخرین نخست وزیر کشور وارد ساختند او را وادار ساخت تا غبار 20 ساله‌ای را که به واسطه دوری از سیاست بر مواضعش نشسته بود کنار بزند و موضع خود را در قبال برخی مسائل شفاف کند.
به دنبال این رویکرد بود که میرحسین بیانیه‌های حمایت سازمان مجاهدین و حزب مشارکت را با دفاع قاطع از آنان پاسخ داد و حتی تا جایی پیش رفت که خبر دیدارش با برخی از اعضای "نهضت آزادی" همه را شگفت زده کرد.
فعالان سیاسی مواضع متفاوت میرحسین را با دوران نخست وزیری‌اش، فاصله‌گیری او از گفتمان "عدالتخواهی" و آغاز "سیاسی‌گری" ارزیابی کرده‌ و معتقدند این روند تاثیرات نامطلوبی بر جبهه حامیان موسوی گذاشته تا جاییکه که برخی از دوستان و همفکران سابق میرحسین مرز خود را با او مشخص کرده‌اند.
منبع: http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=80995




.: Designed By Night-Skin.com :.


بازدید امروز: 17
بازدید دیروز: 14
کل بازدیدها: 933623

[ طراحی : نایت اسکین ] [ Weblog Themes By : Night Skin ]